Cursus Beleggen in Vastgoed

Altijd al benieuwd geweest hoe je begint met beleggen in vastgoed? Liefst op een plek waar je makkelijk vragen kan stellen? En waar je wat casestudies kan bekijken om een goed beeld te krijgen hoe het werkt? Dat kan! Kom naar Utrecht voor een hele middag rondom vastgoed.

Cursus Beleggen in Vastgoed

Wanneer?

De eerst cursus is op 17 November 2018, maar deze editie is al uitverkocht. De volgende cursus is op zaterdag 9 maart 2019. De cursus wordt gegeven in het Engels (met vertaling van begrippen naar het Nederlands waar nodig). Echter, vragen kan je altijd stellen in het Nederlands indien gewenst.

Cursus Beleggen in Vastgoed
Cursus Beleggen in Vastgoed

Wat je kan verwachten?

Samen met andere vastgoed beleggers hebben we een uitgebreide presentatie opgezet over vastgoed, met focus op de Nederlandse markt. We zullen beginnen met de basis van investeren in vastgoed. Wat je mogelijkheden zijn, waar je aan kan en moet denken en wat fiscaal het meest interessant is.

In het tweede deel van de dag gaan we kijken naar strategieën om vastgoed te gebruiken om financieel onafhankelijk te worden. Hierbij kijken we zowel naar fysiek vastgoed, als indirecte methodes om te investeren in vastgoed.

In het laatste deel van de middag bekijken we een aantal casestudies. Hier wordt in detail bekeken hoe je een pand kan analyseren. 

Het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12:00-13:00 – Welkom & koffie
  • 13:00-14:00 – Introductie voor beleggen in vastgoed
  • 14:00-14:30 – Koffie break
  • 14:30-15:30 – Hoe kan je vastgoed gebruiken om financieel onafhankelijk te worden (en eventueel met vroeg pensioen)
  • 15:30-16:00 – Koffie break
  • 16:00-17:00 – Vastgoed voorbeelden en casestudies
  • 17:00-21:00 – Vragen uurtje gevolgd door een netwerk sessie met eten (pizza) en een drankje

Kaarten

Geïnteresseerd? Dan kan je via deze link kaarten bemachtigen:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-real-estate-conference-utrecht-2019-50906419471

Wees wel snel, want de “Early Bird” kaarten met 50% korting zijn beperkt!

 

Hopelijk tot ziens in Utrecht!