Wil jij ook een “Financial Experience”?

Wil jij ook een “Financial Experience”? Hier is je kans! Een korte intro over FIN-X 2019, de eerste van hopelijk vele meetups rondom het thema geld, investeren en lifestyle.

FIN-X 2019

Veel mensen die met geld bezig zijn voelen zich niet begrepen door de mensen om zich heen. Praten over geld wordt nog vaak gezien als taboe en oncomfortabel. In het verleden zijn er door verschillende bloggers meetups gehouden om juist met andere mensen van gedachte te kunnen wisselen over geld, investeren en de bijbehorende lifestyle.

Daarom is het juist zo belangrijk dat er meer van dit soort meetups georganiseerd worden. Online je informatie vinden is goed, er met andere mensen over praten en nog meer ideeën opdoen is natuurlijk beter! Kortom, het is tijd voor een nieuwe meetup. Het is tijd voor FIN-X 2019!

Wil jij ook een "Financial Experience"?
FIN-X 2019 – DE meetups over geld, investeren en lifestyle

Details

FIN-X 2019 staat gepland voor zaterdag 21 september in de theaterzaal van Parnassos te Utrecht. De deuren van de zaal gaan open om 10:00. Vanaf 11:00 start het programma met onder andere, een real-life case voor de reis naar FIRE, beleggen in opties en lifestyle discussie met Daphne en een grote bekende onbekende!

Voor meer details en tickets zie hier.

Kan je niet?

Kan je niet? Dan kunnen we altijd nog een coaching sessie doen met aandacht speciaal voor jou! Neem vrijblijvend contact met me op.

Geen interesse in een coaching sessie, maar wel in beleggen in vastgoed, dan is het kans om meer te weten te komen op 12 oktober 2019!