Introductiecursus investeren in vastgoed

Altijd al benieuwd geweest hoe je kan beginnen met beleggen in vastgoed? Liefst op een plek waar je makkelijk vragen kan stellen en je duidelijke antwoorden kan verwacht van mensen met ervaring? En waar je wat casestudies kan bekijken om een goed beeld te krijgen hoe het werkt? Dat kan! Kom naar Utrecht voor een hele middag rondom vastgoed.

Wanneer?

Deze derde introductiecursus staat gepland op 12 Oktober 2019 en begint om 13:00.

Locatie?

De introductiecursus investeren in vastgoed wordt gehouden bij CoffeeMania op station Utrecht Overvecht.

Wat je kan verwachten?

Samen met andere vastgoed beleggers hebben we een uitgebreide presentatie opgezet over vastgoed, met focus op de Nederlandse markt. We zullen beginnen met de basis van investeren in vastgoed. Wat je mogelijkheden zijn, waar je aan kan en moet denken en wat fiscaal het meest interessant zou kunnen zijn.

In het tweede deel van de middag bekijken we een aantal casestudies. Hier wordt in detail bekeken hoe je een pand kan analyseren. Tijdens het laatste deel van de dag gaan we kijken naar strategieën om vastgoed te gebruiken om financieel onafhankelijk te worden. Hierbij kijken we zowel naar fysiek vastgoed, als naar indirecte methodes om te investeren in vastgoed.

Introductiecursus investeren in vastgoed
Introductiecursus investeren in vastgoed

Het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12:30-13:00 – Welkom & koffie
  • 13:00-13:45 – Introductie investeren in vastgoed – Deel 1
  • 13:45-14:00 – Koffie pauze
  • 14:00-14:45 – Introductie investeren in vastgoed – Deel 2
  • 14:45-15:00 – Koffie pauze
  • 15:00-16:00 – Case studies investeren in vastgoed
  • 16:00-16:15 – Koffie pauze
  • 16:15-17:00 – Vastgoed strategieën voor het bereiken van meer financiële vrijheid/financiële onafhankelijkheid
  • 17:00-18:00 – Vragen uurtje

Kaarten

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor kaartjes introductiecursus investeren in vastgoed

Hopelijk tot ziens in Utrecht!