Iedere coach heeft zijn beperkingen. Gelukkig zijn daar altijd andere coaches die je verder kunnen helpen! Hieronder een overzicht van coaches waar ik mee samenwerk op verschillende gebieden zoals investeringen, een gelukkig leven en/of een succesvolle carrière/eigen zaak. 

Coaching Partners

Vastgoed Coaching

Het team achter Stathe-Vastgoed heeft een ruime ervaring in investeren in vastgoed. Ben je op zoek naar een intensief, hands-on en succesvol traject naar je eigen vastgoed portfolio, neem dan contact met ze op!

Life Coaching

Op zoek naar een coach die je kan helpen om succesvol en gelukkig te worden? Dennis van Hawesome kan je helpen om de verschillende facetten van je leven te optimaliseren. Hij helpt je met het vinden van je verbeterpunten en maakt samen met jou een plan om deze aan te pakken.

Kijk hier voor meer informatie over Dennis en de verschillende opties bij Hawesome.


Heeft er een belangrijke verandering in je leven plaatsgevonden waardoor je opnieuw naar jezelf en je leven wilt kijken. Of je wilt juist iets veranderen, maar je weet niet hoe. Misschien ben je gescheiden of wil je een bedrijf starten. Misschien komt er een nieuwe levensfase aan nu je kinderen de deur uit gaan of ben je helemaal klaar met de baan die je hebt.

Meike van Rijker Leven staat voor je klaar om je te helpen met dit soort vragen. Voor meer informatie over Meike en Rijker Leven, kijk dan hier.