Diensten & Prijzen

Persoonlijke Financiële Coaching

Om te zorgen dat je zoveel mogelijk waar krijgt voor je tijd/geld, verzoek ik je vriendelijk om al je financiële gegevens bij elkaar te verzamelen voor een consult. Op deze manier krijg je namelijk zelf al een beter beeld hoe je er financieel voor staat.

Aan het begin van het consult lopen we door je financiën, daarna kijken we naar je doelen, maken we een plan van aanpak en bespreken we de mogelijkheden voor het halen van je financiële doelen.

Een coaching sessie kan zowel via Skype of “face-to-face”. In het laatste geval dienen eventuele reiskosten van mijn kant te worden vergoed. Mijn reisafstand is beperkt tot maximaal 100 km rondom Gouda (met de auto, snelste route).

Prijzen Persoonlijke Financiële Coaching

De prijzen per 1 januari 2019  zijn als volgt:

  • Starttarief voor een persoonlijk consult (max. 3 uur coaching): €249 (inclusief BTW)
  • Extra tijd word per half uur berekend, uur tarief: €75 (inclusief BTW)

Advies Prijzen

Presentaties en Workshops

Het is ook mogelijk om, eventueel samen met familie, vrienden en/of collega’s, een presentatie bij te wonen of een workshop toe doen.

  • De GBM Financiele workshop is een  3-4 uur durende praktische samenvatting van het GBM stappenplan. De GBM workshop wordt gegeven op basis van niet-persoonlijke situaties en voorbeelden. Indien gewenst, kunnen ook persoonlijk situaties geanalyseerd worden.
  • Beleggingspresentaties duren tussen de 1 en 2 uur en zijn er voor zowel beginners als de meer gevorderden. De introductie presentaties (1 uur) geven een algemeen beeld wat je kan doen en hoe het werkt. De gevorderde presentaties (2 uur) geven meer detail en investeringsvoorbeelden.

Meer details kan je hier vinden.

De locatie kan gekozen worden bij je thuis, op je werk, of elders. Eventuele kosten voor de locatie dienen te worden vergoed.

Prijzen Presentaties en Workshops

De prijzen per 1 januari 2019  zijn als volgt:

  • de prijzen voor de beleggingspresentaties starten vanaf slechts €30/pp (Inclusief BTW, minimaal 8 deelnemers)
  • de prijzen voor de GBM workshop starten vanaf slechts €60/pp (Inclusief BTW, minimaal 8 deelnemers)

Geïnteresseerd of vragen, neem contact met me op!

Eventuele Overige Kosten

Eventuele extra kosten worden in rekening gebracht, denk hierbij aan:

  • reizen naar locatie (€0.50/km inclusief BTW; max. 100km vanaf Gouda);
  • parkeerkosten (kostprijs doorberekend); en
  • de accommodatie voor een workshop (denk aan zaalhuur, etc.). Echter, dit kan makkelijk voorkomen worden door zelf een plek te regelen of het bij je thuis te doen. Voorwaarde voor het laatst genoemde is een lichte kleur muur/wand waar een projector op gericht kan worden.

Alternatieve Oplossingen?

Ik ben altijd bereid om met je mee te denken naar een financieel voordelige oplossing! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de vergoeding in de vorm van diensten/producten to voldoen. Zoals het helpen met schilderwerk, tuinonderhoud, hulp bij verbouwingen, technische hulp met de website, en/of groenten & fruit uit eigen tuin.

Natuurlijk sta ik ook open voor andere ideeën en/of samenwerkingen. Schroom ook zeker niet om contact op te nemen en een voorstel te doen.