Diensten & Prijzen

Persoonlijk Advies

Om te zorgen dat je zoveel mogelijk waar krijgt voor je tijd/geld verzoek ik je vriendelijk om al je financiële gegevens bij elkaar te verzamelen voor een consult. En, indien mogelijk, een overzicht naar mij toe te sturen zodat ik mij kan voorbereiden.

Aan het begin van het consult lopen we door je financiën, daarna kijken we naar je doelen, maken we op hoog niveau een plan van aanpak en bespreken we uiteindelijk mogelijkheden voor het halen van je financiële doelen.

Persoonlijk advies kan zowel via Skype of “face-to-face”. In het laatste geval dienen eventuele reiskosten van mijn kant te worden vergoed. Mijn reisafstand is beperkt tot maximaal 100 km rondom Gouda.

Advies Prijzen

Workshops

Het is ook mogelijk om, eventueel samen met familie, vrienden en/of collega’s, een workshop toe doen. Deze workshop duurt 4 uur waarbij we in de eerste helft de basis van persoonlijk financiën doorlopen en mogelijkheden bekijken voor het verbeteren van deze financiën.

Het tweede helft van de workshop zal gebruikt worden voor het bekijken van de verschillende mogelijkheden om te investeren en de bijbehorende risico’s en aandachtspunten.

Deze workshop wordt gegeven op basis van niet-persoonlijke situaties en voorbeelden. Echter, indien gewenst, kunnen ook persoonlijk situaties geanalyseerd worden.

De locatie kan gekozen worden bij je thuis, op je werk, of elders. Eventuele kosten voor de locatie dienen te worden vergoed.

Prijzen en Kosten

De prijzen zijn als volgt:

  • Tarief 30 min: €30
  • Tarief 60 min: €50
  • Workshop (4 uur): €150

Extra zijn eventuele kosten die gemaakt moeten worden voor (bijvoorbeeld):

  • reizen naar locatie (€0.30/km; max. 100km vanaf Gouda); en
  • de accommodatie voor een workshop (denk aan de huur van een zaaltje). Echter, dit kan makkelijk voorkomen worden door zelf een plek te regelen.

Ik ben wel altijd bereid om met je mee te denken naar een financieel voordelige oplossing! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de vergoeding in de vorm van diensten/producten to voldoen. Zoals het helpen met schilderwerk, tuinonderhoud, hulp bij verbouwingen, technische hulp met de website, en/of groenten & fruit uit eigen tuin.

Natuurlijk staan ik ook open voor andere ideeën en/of samenwerkingen. Schroom ook zeker niet om een voorstel te doen.