Diensten & Prijzen

Persoonlijk Financieel Advies

Om te zorgen dat je zoveel mogelijk waar krijgt voor je tijd/geld verzoek ik je vriendelijk om al je financiële gegevens bij elkaar te verzamelen voor een consult. En, indien mogelijk, een overzicht naar mij toe te sturen zodat ik mij kan voorbereiden.

Aan het begin van het consult lopen we door je financiën, daarna kijken we naar je doelen, maken we op hoog niveau een plan van aanpak en bespreken we uiteindelijk mogelijkheden voor het halen van je financiële doelen. Een consult duurt minimaal 1,5 uur.

Persoonlijk advies kan zowel via Skype of “face-to-face”. In het laatste geval dienen eventuele reiskosten van mijn kant te worden vergoed. Mijn reisafstand is beperkt tot maximaal 100 km rondom Gouda (met de auto, snelste route).

Prijzen Financieel Advies

De prijzen voor persoonlijk financieel advies zijn als volgt:

  • starttarief voor een persoonlijk consult (1,5 uur): €75

Wil je meerdere sessies doen, of wil je online ondersteuning, dan maken ik een prijs op maat voor jou/jullie. Neem contact op via “info@geenbaanmeer.nl”.

Prijzen zijn altijd exclusief BTW en gelden voor 2018.

Advies Prijzen

Presentaties en Workshops

Het is ook mogelijk om, eventueel samen met familie, vrienden en/of collega’s, een presentatie bij te wonen of een workshop toe doen.

De GBM Financiele workshop is een  3-4 uur durende praktische samenvatting van het GBM stappenplan. De GBM workshop wordt gegeven op basis van niet-persoonlijke situaties en voorbeelden. Echter, indien gewenst, kunnen ook persoonlijk situaties geanalyseerd worden.

Beleggingspresentaties duren tussen de 1 en 2 uur en zijn er voor zowel beginners als de meer gevorderden. De introductie presentaties (1 uur) geven een algemeen beeld wat je kan doen en hoe het werkt. De gevorderde presentaties (2 uur) geven meer detail en investeringsvoorbeelden.

Meer details kan je hier vinden.

De locatie kan gekozen worden bij je thuis, op je werk, of elders. Eventuele kosten voor de locatie dienen te worden vergoed.

Prijzen Presentaties en Workshops

Geïnteresseerd? Laat een bericht achter via “info@geenbaanmeer.nl” en ik kom, afhankelijk van het aantal personen en locatie, met een prijs op maat!

Prijzen zijn altijd exclusief BTW en gelden voor 2018.

Eventuele Overige Kosten

Er kunnen extra kosten die gemaakt moeten worden voor (bijvoorbeeld):

  • reizen naar locatie (€0.30/km; max. 100km vanaf Gouda);
  • parkeerkosten (kostprijs doorberekend); en
  • de accommodatie voor een workshop (denk aan de huur van een zaaltje). Echter, dit kan makkelijk voorkomen worden door zelf een plek te regelen of het bij je thuis te doen. Voorwaarde voor het laatst genoemde is een lichte kleur muur/wand waar een projector op gericht kan worden.

Prijzen zijn exclusief BTW en zijn geldig voor 2018.

Alternatieve Oplossingen?

Ik ben altijd bereid om met je mee te denken naar een financieel voordelige oplossing! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de vergoeding in de vorm van diensten/producten to voldoen. Zoals het helpen met schilderwerk, tuinonderhoud, hulp bij verbouwingen, technische hulp met de website, en/of groenten & fruit uit eigen tuin.

Natuurlijk staan ik ook open voor andere ideeën en/of samenwerkingen. Schroom ook zeker niet om een voorstel te doen.