Welkom op de evenementen kalender van geenbaanmeer.nl. Hier vindt je een overzicht van de verschillende beleggingspresentaties. Ook kan je hier de overige (financiële) activiteiten vinden die er georganiseerd worden door anderen. Hou deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen!

Evenementen Kalender

Staat er niks tussen dat je aanspreekt? Laat het me weten om te kijken wat we daaraan kunnen doen!

Evenementen kalender
Evenementen kalender
jun
30
zo
2019
Drinks on FIRE @ Coffeemania
jun 30 @ 13:00 – 18:00
Drinks on FIRE @ Coffeemania

DRINKS ON FIRE
Voor wie?

Zin om over geld, investeren, financiën, financiële onafhankelijkheid en het leven er omheen te praten, maar ken je niemand in je omgeving dit dat ook wil? Kom naar “Drinks on FIRE” voor een middag met gelijkgestemde!

Wat?

Een relaxte omgeving om lekker te kunnen praten met een drankje en een snack. Deze zijn inbegrepen bij het toegangskaartje.

Educatie?

Dit keer hebben we waarschijnlijk geen formeel programma, maar mocht je willen spreken over een geld/financiën gerelateerd onderwerp, laat het dan zeker even weten! We hebben een podium, een projector en publiek, dus dat komt helemaal goed. Maar geen verkooppraatjes, het moet inhoudelijk wat toevoegen.

Kids?

Kinderen zijn van harte welkom en zijn tot 10 jaar nog eens gratis ook!


For whom?

Everyone interested in talking about money, investing, personal finance and FIRE!

What?

A relaxed environment to chat, with drinks and snacks included in the ticket price.

Education?

We currently don’t have a formal program. But if you have a topic you want to present, or you know someone that needs a podium, let us know! No sales pitches though, we want content that can help people on their journey to FIRE or for those that are FIRE.

Kids?

Kids are welcome. They are free up to age 10!

okt
12
za
2019
Introductiecursus investeren in vastgoed @ Coffemania
okt 12 @ 13:00 – 18:00
Introductiecursus investeren in vastgoed @ Coffemania

Introductiecursus investeren in vastgoed

Altijd al meer willen weten van investeren in vastgoed? Maar je weet niet waar je moet beginnen? Of ben je al een tijdje bezig en wil je graag met andere investeerders brainstormen. Dit is je kans!

Dag programma:

  • 12:30-13:00 – Welkom & koffie
  • 13:00-13:45 – Introductie investeren in vastgoed – Deel 1
  • 13:45-14:00 – Koffie pauze
  • 14:00-14:45 – Introductie investeren in vastgoed – Deel 2
  • 14:45-15:00 – Koffie pauze
  • 15:00-16:00 – Case studies investeren in vastgoed
  • 16:00-16:15 – Koffie pauze
  • 16:15-17:00 – Vastgoed strategieën voor het bereiken van meer financiële vrijheid/financiële onafhankelijkheid
  • 17:00-18:00 – Vragen uurtje

Over de presentatoren:

Wij (Geenbaanmeer.nl en Stathe-vastgoed.nl) zijn gek van vastgoed. We hebben samen een portfolio van meer dan €2M, bestaande uit meer dan 20 verhuurde units.

We hebben meer dan 5 jaar ervaring in de Nederlandse vastgoedmarkt. Echter, we beleggen niet alleen in panden, maar ook in hypothecaire leningen, REIT’s, vastgoed crowdfunding en onderhandse (vastgoed) leningen.

Samen organiseren we laagdrempelige introductie cursussen en vastgoed workshops. Verder doen we ook aan coaching rondom investeren in vastgoed en organiseren we ook netwerkborrels. Kortom, wil je meer weten van beleggen in vastgoed, kom een keertje langs!