Wie Ben ik?

Hallo, mijn naam is Michiel en ik ben financieel onafhankelijk geworden op 37 jarige leeftijd. Samen met mijn vrouw hebben wij in de afgelopen 12 jaar voldoende vermogen opgebouwd, door zuinig te leven en veel te investeren, om ervoor te zorgen dat ik “geen baan meer” nodig hebben om te kunnen leven.

Hoe dan?Michiel

Ik ben op dit punt beland door jaren lang simpel te leven, maar wel te blijven genieten. Hierdoor hebben ik samen met mijn vrouw veel plezier gehad en gereisd, maar hielden we elke maand ook geld over om te investeren in een scala aan verschillende “assets”.  Deze “assets” omvatten zowel aandelen, index fondsen als vastgoed.

Deze leveren nu voldoende inkomsten om mijn uitgaven te dekken. Hierdoor kunnen activiteiten gedaan worden die leuker zijn dan verplicht werken voor een baas. Of elke dag in de file te moeten staan om naar je werk te moeten komen.

Waarom GeenBaanMeer.nl?

Een van deze leuke activiteiten is het helpen van andere mensen, zoals jij/jullie, om in een zelfde soort situatie te komen: financiële onafhankelijkheid.

Geïnteresseerd in wat ik misschien voor je/jullie kan betekenen, kijk gerust even hier voor de diensten die ik je kan bieden. Schroom niet op eventueel, geheel vrijblijvend, contact op te nemen via het contact formulier.

Je kan mij ook bereiken op info@geenbaanmeer.nl.