Wie Ben ik?

Hallo, mijn naam is Michiel en ik ben financieel onafhankelijk geworden op 37 jarige leeftijd. Samen met mijn vrouw hebben wij in de afgelopen jaren een flink vermogen opgebouwd door zuinig te leven en veel te investeren. Hierdoor heb ik nu “geen baan meer” nodig om te kunnen (over) leven. Hiermee bedoel ik dat ons passief inkomen voldoende is om de verschillende rekeningen van te kunnen betalen.

Hoe dan?
Michiel

We zijn op dit punt beland door jaren lang “simpel” te leven, maar wel te blijven genieten. Hierdoor heb ik samen met mijn vrouw veel plezier gehad en gereisd, maar hielden we elke maand ook geld over om te investeren in een scala aan verschillende “assets”.  Deze “assets” zijn onder andere (dividend) aandelen, index fondsen, obligaties en vastgoed.

Deze leveren nu voldoende inkomsten om onze essentiële uitgaven te dekken. Denk hierbij aan de hypotheek, energie, zorgverzekering, boodschappen en verschillende belastingen. Voor de extra’s zoals vakanties zijn we nu nog afhankelijk van werk, maar ook dit is alleen een kwestie van tijd. Op termijn zullen we helemaal niet meer hoeven werken voor een vol leven.

Doordat ik financieel onafhankelijk ben wat betreft de basisvoorzieningen, kan ik activiteiten ondernemen die ik leuker vind dan verplicht werken voor een baas. Of elke dag in de file te moeten staan om naar je werk te komen.

Dit kan jij ook!

Waarom GeenBaanMeer.nl?

Een van deze leuke activiteiten is het helpen van andere mensen, zoals jij/jullie, om in eenzelfde soort situatie te komen: financiële onafhankelijkheid. Door mijn passie voor investeren, en onze brede ervaring in verschillende investeringsvormen, heb ik een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn.

Geïnteresseerd in wat ik misschien voor je/jullie kan betekenen? Kijk gerust even rond op deze site voor algemene informatie en diensten die ik je kan bieden. Schroom niet om eventueel, geheel vrijblijvend, contact op te nemen.