Als je niet veel tijd hebt, of geen zin hebt, om je te verdiepen in de verschillende zaken rondom investeringen, dan kan ik je hierbij helpen! Als je een goed beeld wilt krijgen van persoonlijke financiën, beleggingsvormen, bijbehorende risico’s en onafhankelijke coaching, dan zijn mijn presentaties en workshops waarschijnlijk interessant! 

Geen ruis, geen overbodige informatie, geen moeilijke woorden (als je dat niet wilt); financiën en beleggen gewoon helder en duidelijk uitgelegd met voorbeelden.

Presentaties en Workshops

Presentaties en Workshops
Presentaties en Workshops

De GBM Workshop

Weet je niet waar je moet beginnen om je financiën op orde te krijgen? Heb je er behoefte aan om voorbeelden te krijgen hoe je van nul tot financieel onafhankelijk kunt komen? Dan is de GBM Workshop misschien wat voor jou (of jullie)!

De GBM workshop duurt 3-4 uur waarbij we in de eerste helft de basis van persoonlijk financiën doorlopen en mogelijkheden bekijken voor het verbeteren van deze financiën. Kortom het GBM stappenplan in het kort. Onderwerpen die voorbij komen in de eerste helft:

Het tweede helft van de workshop zal gebruikt worden voor het bekijken van de verschillende mogelijkheden om te investeren en de bijbehorende risico’s en aandachtspunten. Details die besproken worden:

Beleggingspresentaties

Geen behoefte aan een GBM Stappenplan of individuele financiële coaching, maar wel interesse in verschillende vormen van beleggen? Daar kan ik mee helpen met een van volgende beleggingspresentaties (beschikbaar in het Nederlands en Engels):

  • Algemene introductie tot investeren (~1 uur);
  • Introductie tot beleggen in (dividend) aandelen (~2 uur);
  • Introductie tot beleggen in index fondsen en ETF‘s (~1 uur);
  • Beginnen met investeringen in vastgoed (~1,5 uur);
  • Introductie tot investeringen in obligaties (1 uur); of,
  • Introductie tot investeringen in crowd funding (1 uur).

Heb je een speciaal onderwerp in gedachten, of wil je onderwerpen combineren? Laat het mij dan even weten! We kunnen altijd even kijken hoe ik jou het best van dienst kan zijn.

Prijzen en voorwaarden kan je hier vinden.