Presentaties en Workshops

Als je niet veel tijd hebt of geen zin hebt om je zelf te verdiepen in de verschillende materie rondom investeringen dan kan ik je hierbij helpen. Als je een goed beeld wilt krijgen van persoonlijke financiën, beleggingsvormen, bijbehorende risico’s en onafhankelijk advies, dan zijn mijn presentaties en workshops waarschijnlijk interessant! 

Geen ruis, geen overbodige informatie, geen moeilijke woorden (als je dat niet wilt); financiën en beleggen gewoon helder en duidelijk uitgelegd met voorbeelden.

Presentaties en Workshops
Presentaties en Workshops

De GBM Workshop

Weet je niet waar je moet beginnen om je financiën op order te krijgen? Heb je behoefte om voorbeelden te krijgen hoe je van nul tot financieel onafhankelijk moet komen? Dan is de GBM Workshop misschien wat voor jou of jullie!

De GBM workshop duurt 3-4 uur waarbij we in de eerste helft de basis van persoonlijk financiën doorlopen en mogelijkheden bekijken voor het verbeteren van deze financiën. Kortom het GBM stappenplan in het kort. Onderwerpen die voorbij komen in de eerste helft:

Het tweede helft van de workshop zal gebruikt worden voor het bekijken van de verschillende mogelijkheden om te investeren en de bijbehorende risico’s en aandachtspunten. Details die besproken worden:

Beleggingspresentaties

Geen behoefte aan een GBM Stappenplan of individueele financiele adviezen, maar wel interesse in verschillende vormen van beleggen? Daar kan ik mee helpen met een van verschillende beleggingspresentaties.

De volgende presentaties zijn beschikbaar op dit moment:

  • Algemene introductie tot investeren (~1 uur);
  • Introductie tot beleggen in (dividend) aandelen (~2 uur);
  • Introductie tot beleggen in index fondsen en ETF‘s (~1 uur);
  • Introductie tot investeringen in vastgoed (~1,5 uur);
  • Introductie tot investeringen in obligaties (1 uur); of,
  • Introductie tot investeringen in crowd funding (1 uur).

Wil je een speciaal onderwerp hebben, of onderwerpen combineren, laat dat dan even weten! We kunnen altijd even kijken hoe ik je/jullie het best van dienst kan zijn.

Voor prijzen en voorwaarden, zie hier.

Presentatie zijn ook in het Engels beschikbaar. Door zelf jaren in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben kan ik de presentaties ook in vloeiend Engels verzorgen.