Referenties

Referenties van klanten

Dit is wat klanten te zeggen hebben over mij en GeenBaanMeer.nl:

Rik – Fysiotherapeut

“In een gemoedelijke sfeer creëert Michiel een situatie waarin hij in het belang van de klant denkt. Op basis van die wensen maakt hij een mogelijke plan van aanpak en laat dit schitterend zien in een excel bestand. Voor mij ineens inzichtelijk hoe mijn financiële situatie eruit kan gaan zien. Michiel laat ook andere mogelijkheden zien en laat het niet na om dit bespreekbaar te maken. Fijn dat iemand breder denkt op basis van kennis en inhoud. Ik laat Michiel voortaan altijd even meedenken bij financiële vragen”.

Mark – Trainer, coach en auteur bij The Startup of Dreams

“Ik ben iemand die veel waarde hecht aan vrijheid en ben daarom niet voor niets ooit gaan ondernemen. Op mijn ondernemerspad leerde ik over financiële vrijheid en de voordelen daarvan. Dat sprak me enorm aan en dus ging ik op zoek naar mogelijkheden om passief inkomen te genereren. Ondernemersideeën genoeg, maar wat doe je vervolgens met je spaarpotjes? Hoe zorg je dat je daar een leuk rendement op krijgt maar dat je er tegelijkertijd niet voor de rest van je leven vanaf moet blijven zoals bij een pensioen? En hoe houd ik rekening met alle life events die er mogelijk nog aan gaan komen. Michiel heeft niet alleen ontzettend veel passie voor het beantwoorden van zulke vragen maar hij is ook nog eens een ervaringsdeskundige. Ik leerde ooit dat je alleen onder een brug door moet lopen als de architect er zelf onder heeft geslapen en dat je dus ook geen financieel advies moet aannemen van iemand die niet met zijn eigen geld in de markt zit. Michiel experimenteert volop met alle mogelijkheden om financieel onafhankelijk te worden en deelt zijn ervaring graag met je. Mijn vriendin en ik kregen bijna al onze vragen beantwoord en Michiel gaf het ook netjes aan als hij iets niet wist. We zijn nog steeds zelf verantwoordelijk en in de lead om nu actie te nemen, maar we snappen wel wat beter waar we mee bezig zijn, hoe we dat aan kunnen pakken en naar wie we ons kunnen wenden als we verdere vragen hebben. Michiel, enorm bedankt!”

Musa – Eigenaar van MijnAutoOnderdelen.nl

“Samen Michiel hebben we onze financiële situatie, investeringen en doelstellingen beschreven. O.b.v. zijn ervaring heeft hij de verschillende investeringsmogelijkheden naast elkaar gelegd met alle belangrijke punten daarin maar ook per scenario het rendement. Na dit gesprek was ik een stukje wijzer. Dit heeft mij enorm geholpen bij het nemen van de juiste beslissing. Alle mogelijkheden waren helder. Bedankt voor de advies, wij gaan in de toekomst vaker gebruik maken van zijn diensten!”

Jia – Online Entrepreneur

“Michiel heeft mij veel duidelijkheid gegeven tijdens ons 1.5 uur coaching sessie. Ik raad het iedereen aan. Je hoort direct dat hij veel kennis heeft en weet waarover hij praat. Als jij ooit financieel vrij wilt worden raad ik je aan om met hem te gaan zitten!” 

Susan & Peter – Dagvoorzitter & Biohacking/Spreker

“Samen met mijn vriend Peter heb ik een sessie bij Michiel gehad. We zijn allebei zzp’ers, maar het is sowieso een aanrader als je samen meer uit je geld wilt halen. Michiel geeft veel concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Maar het sterkste punt is dat hij zelf bewijst dat het echt kan. He walks his talk.”

Referenties van klanten
Referenties van klanten